| 
	  
	
		Ma mr senkit nem kldenek mglyra azrt, mert klns dolgok rotyognak a konyhai fazkban, annl is inkbb, mert ltalban nem bibircskos boszorkk forraljk gy a varzsfzetket, hanem mindennapi nk ksztenek illatos krmeket s szappanokat, hogy a brk mg simbb s brsonyosabb legyen.
		Az sszetevkrt sem kell hetedht hatron tkelned, vagy varzslatos szrnyekkel megkzdened, hiszen ez nem egy mese, hanem nagyon is valsg: a termszetes sszetevk felhasznlsval, s a megfelel tudssal felvrtezve te magad, otthon is elksztheted a sajt kz- s testpol krmedet, ami mestersges adalkanyagok, tartstszerek s sznezkek nlkl segt megrizni a brd puhasgt. 
		Ngy rs tanfolyamon vehetsz rszt, ahol te is megtudod, hogyan kszl a hidegen sajtolt olajbl, a kecsketejbl, a shea vajbl s nhny gygynvnybl Q10-ben gazdag, hidratl, gyulladscskkent, lgy krm. 
		  
		A kpzs tematikja:
		1 ra elmleti rsz, mely 
		- Az alapanyagok megismersre s bemutatsa. 
		- Klnbz krmek elksztsi mdjnak ismertetse.
		Sznet
		Mindenki elkszt 3 klnbz krmet, a megbeszlt receptek alapjn.
		Az alapanyagokat egynileg mindenki magnak vlasztja ki.
		  
		A tanfolyam vgn haza is viheted a sajt kzkrmedet s testpoldat, a tuds birtokban ezeket ksbb otthon is brmikor elksztheted, hogy ptold a kiapad kszleteidet, vagy ppen meglepd a bartaidat valami nagyon egyedivel.
		Most mr te is lthatod, hogy ez nem boszorknysg, a szp br titkt nem stt varzslatokban, vagy mregdrga, ismeretlen anyagokat tartalmaz bolti tgelyekben kell keresned, hanem a termszetben. 
	  
	            |